UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 12 Oktober 2010

OPEN HOUSE RUMAH SYED (OFFICEMATE ; 09.10.2010)

~From left: Leen, Me & Ain.....

~ My huby tengah layan nasi lauk kari ikan! Kat belakang yang baju T-Shirt biru tulah ayah Syed (Tuan Rumah)

~ Antara tetamu yang datang.......Yang baju kurung biru tudung biru kat belakang tu emak Syed

~ Menu hari tu....Nasi berlauk, Sate, Laksa dan biskut2 raya.......Sumenyer dimasak sendiri oleh tuan rumah hokay......

~ Sikit punya besor umah dia.....Cantik plak! Kalau aku dapat umah cam gini....dah sah2 aku tak kuar umah. Dok makan minum & blogging jelah dalam umah tu.......Hu3.......


Last Saturday (09.10.2010) aku dapat jemputan open house ke umah Syed ; my officemate. Hape lagi......berdesup aku dan my hubby pegi kalau kes2 makan cam gini! Majlis mula sebelah tengah hari. Dalam kul 12 lebih aku dah sampai kat umah dia, itupon setelah dijemput di pertengahan jalan oleh Syed coz tak penah pegi umah dia.....Ha3..........

Memang makan dan makan jelah hari tu. Tengokle gambor2 yang sempat aku amik nih. Asyik kuar je aku usung kamera. Asyik usung je kamera aku automatik kuar.....Camne tu? Sape nak jawab........Salahkan kamera tu......heh3....

P/S: Rumah ni baru siap dan dia & family baru je dok situ. Kira cam majlis sempena pindah ke rumah baru jugalah ni......

4 ulasan:

ardinihumaira berkata...

kak! rumah tu comel sangat :D

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

salam ziarah...

kalau duduk dalam tu tak keluar dan asyik blogging ajer...sure patah jari jemari ini,,heheheh

tapikan, serius nak habaq...rumah tu amat cantik, kiranya pandai si syed buat open house dan meraikan rumah baru....

ArELeEz berkata...

house warmin' la nie, ek?

azzey berkata...

Areleez: something like that lo...

p/s: klu le kita leh watkan mak umah cam gitu kn best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs