UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 12 Oktober 2010

KAMPUNG BOY KOPITIAM @ SOGO KL

~ My huby yang control macho sambil minum kopi.....muahhhhhaaaaaaa.........

~ Nasi Lemak Curry Special for my hubby.........Ayam Masak Kari nya sedap!

~ For me........just a light menu.....Sekeping karipap dan secawan horlicks panas!

Ni entry tentang JJCM (Jalan2 Cari Makan). Aku ngan hubby memang sker jalan2. Dah tu bila jalan2 je mesti nak makan. Bila dah dapat makanan je mesti nak amik gambor......hu3.....

Baru2 ni......Aku pegi lagi skali ke SOGO. Awal pagi lagi, perut plak dah rasa lapor. So, singgah le kat KAMPUNG BOY KOPITIAM yang ada kat Food Court SOGO tu.

Oder la menu2 kat atas ni. Not bad. Karipap tu sekeping 90 sen.....tapi saiznyer memang besor dan inti pon sedap. So sape2 yang jalan2 ke SOGO, boleh cuba makan kat situ ek!

3 ulasan:

eelobor berkata...

kita laki bini ke sogo bila nak raya jer, hihihih. takpun masa bini nak cari kasut or handbag

ArELeEz berkata...

nak tisu, please..! air liur dah meleleh nih! hu3..

azzey berkata...

eelobor: kitorang plak mmg kaki jln....x beli brg pon sker jalan2.....hi3...

Areleez: tisu kn kat sebelah je...hish!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs