UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 12 Oktober 2010

OPEN HOUSE DI OFFICE ....... 07.10.2010 (PART 2)

~ Tengok je la....Office yang siap dihias cantik!


~ Wif my officemate....

~ Wif Rosni......

~ Timbalan Pengarah bahagian aku.......En B.H Haris yang sempoi!

~ Wif my officemate.....Sa......sementara nak tunggu majlis bermula sempat posing dulu.....:)

~ Majlis ni juga sempena meraikan kakitangan yang bertukar ke jabatan lain.....salah sorangnyer ; Kak Ana yang berbaju kurung biru (naik pangkat)......


~ Dato' Hassan



~ Tetamu2 jemputan dari unit2 lain sedang mengambil makanan....... Banyak menu hari tu ........Ada soto, bihun sup, sate, bihun goreng, kek, puding . biskut raya, mee goreng, nasi beriani dan macam2 lagilah!

~ Tetamu VIP

~ Pengarah unit aku (my boss ; baju kemeja batik kaler biru) sedang menjamu selera dengan tetamu VIP yang lain......Yang baju kemeja hijau tu Dato Hassan ( Orang ke-2 penting kat Office aku)

~ Me & my officemate......Di ni mama to be.....tengah preggie nih.....

Tak lalu nak citer banyak dahhhhhhh......Layan jelah gambor2 yang ada ni dengan caption nyer hokay!

4 ulasan:

My Little Diary berkata...

~cool....

ardinihumaira berkata...

banyaknye gmbar. sporting2 belaka :D

ArELeEz berkata...

giler bnyk menu! courier la kat sini sket, dowh..

azzey berkata...

My Little Diary: mmg cool......:)

ardinihumaira: bsele dni......sume pon dh sawan gambar!

Areleez: courier x muat dowh......hu3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs