UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 12 Oktober 2010

OPEN HOUSE DI OFFICE.......07.10.2010

~ Gambar tuan punya blog harus jadi penyeri di samping menu2 makanan yang ada......kah3......
Actually nak tunjuk sudut tepi tu yang dihias cantik siap ada replika lampu lagi tuh....Tu sume hasil kerja kengkawan aku le tu...Aku??? Tukang promokan.......:)

~ Menu of the day........ Antaranya, Bihun sup, Soto

~........Dalca, Rendang daging, Ayam Masak Merah........

~ Yang nampak dalam gambor ni.....Roti jala, pulut, Sambal ikan bilis,ketupat dan mee goreng......

~ Hadiah2 untuk kakitangan yang bertukar dan yang baru melangsungkan perkahwinan.....


~ Kek untuk staff yang menyambut hari lahir pd bulan Ogos (including me.....:).......Sambutan agak lewat coz bulan pose.....hu3......

~ Puding berwarna warni yang sedappppppppp........
Tak tau sape yang bawak.......sebab ramai staf bawak sorang sikit.....Kekdah potluck......Tapi aku bawak diri je........hu3.....

~ Kuih tempatan.....

~ Karipap yang sodap!

~ Buah2an sebagai pencuci mulut.......

Last week pada 7.10.2010 , turn office aku plak wat Open House! Makanan ada yang diorder dan ada yang staff pakat bawak sendiri. Banyak jugalah menu hari tu. Makan jelah sampai rasa tak lalu nak makan! Heh3......

Korang boleh tengok je gambor2 yang ada ni......Kan betol aku cakap banyak sesangat menunya.

4 ulasan:

ardinihumaira berkata...

uiyyoo sedapnya... tak sabar lak dni nak lunch:D

azzey berkata...

ardinihumaira: mmg sdp!

ArELeEz berkata...

t'liur, babe! hadoi!

azzey berkata...

Areleez: itu br satu unit.....dlm 1 hr tu 4 unit wat open house k! Santak giler perot jadinya!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs