UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 12 Oktober 2010

BADAN MAKIN SAKIT = TEKAK RASA PERIT

Hari ni rasa tak berapa ceria coz badan aku makin bertambah sakit dan tekak pulak rasa tambah perit. Kepala aku masih pening dan rasa berat je. Since last week lagi aku dah macam ni........:(

Aku just makan ubat je......tapi nampak cam tak de perubahan pon. Pagi ni my hubby buat check-up kat klinik coz dia pon batuk tak henti2. Bila batuk plak perut jadi sakit. Aku suggest dia buat X-Ray je.......

P/S: Doakan both of us sembuh cepat ek.......^-^

6 ulasan:

My Little Diary berkata...

semoga kalian cepat sembuh ye..

velasrizal berkata...

jgn lupa ikot nasihat doktor..

Promosi Blog Di Facebook Orang Lain ?

ardinihumaira berkata...

cepat2 makan ubat tau kak.. pastu banyak minum air.. dni suka makan buah limau banyak2 kalau tekak rasa perit. :D

azzey berkata...

My Little Diary: time kasih ye....)

velasrizal:insyaallah....tq ek.....

ardinihumaira: skrg kena mkn ubat ikut time....time kasih ye dni....

ArELeEz berkata...

org xde suara terus! serak2 basah, hokay! hu3..

azzey berkata...

Areleez; org x sht lg nih....:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs