UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 14 Oktober 2010

50 FOLLOWER FOR AZZEYATIN 'S BLOG DD 14.10.2010

~ My follower become 50, since I start bloging in March 2010 til now........... Really apreciated


Hari....14.10.2010......dah lama aku tunggu2 untuk folower aku mencecah bilangan 50 0rang! Best nyer.....Syok nyer.....Gumbira tak terkata........

Memang tak sebesar mana hal ni pada blogger2 yang lebih ramai follower dan lebih 'otai' compare dengan aku di luar sana........but at least ada yang appreciated kehadiran blog aku yang tak segah mana nih!

Time kasih banyak2 untuk sume follower dan juga readers yang sudi singgah dan baca entry2 dalam blog aku nih! Last but not least untuk my litle sista.....Areleez yang berjaya memujuk aku untuk jadi blogger cam dia! TRIMAS!!!

* Untuk sume kengkawan blog, yang selalu komen (tak yah sebut nama le ye...) , yang sudi singgah.....korang bagi aku semangat sebenarnya!

6 ulasan:

My Little Diary berkata...

saya pun tumpang gembira sbb dah cecah 50 followers... tahniah :D

manje berkata...

tahniah utk awak, azzey... (^__^) ~

ardinihumaira berkata...

wah.. semoga bertambah suksess sis:D

ArELeEz berkata...

'trimas' jer ke? kasik la tudung ke.. brooch ke.. heh3..

TWEETY BERT berkata...

selamat berbelog kak azzey.. sangat aktif.. leh jadik blogger tegar huhuhu

azzey berkata...

My Litle Diary: Thanks a lot!

manje: timekasih byk2 ye!

ardinihumaira; tq.....insyaallah.....:)

Areleez: brooch yg dh digunapakai leh x? he3...

TWEETY BERT: Tq utk penghargaan tu. i like it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs