UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 13 Oktober 2010

EMAIL DARI TEMAN LAMA

~ Terkenang2 kengkawan lama.......

Aku terima email dari teman lama pagi tadi. Dah hampir 2 tahun tak jumpa. Dia ni kawan masa keja kat syarikat insurans dulu.....dah macam kakak angkat aku.....Dia kat HQ & aku plak kat branches. Tapi kami selalu berurusan coz di kat Life A/c dept. Tu yang buat kami jadi rapat!

Memang aku selalu teringatkan dia sejak akhir2ni. Tapi everytime aku send email kat dia......tak leh nak go through.....Agaknya dia pon ingatkan aku juga kot. Tu yang dia email aku tu.

Inilah yang dipanggil 'instinct' kan. Tak leh dilihat......hanya boleh dirasa.....

9 ulasan:

ardinihumaira berkata...

betul3... kata orang bila kita ingatkan seseorang, orang tu pun ingatkan kita :D

ArELeEz berkata...

gambar tu macam xde kene-mengena ngan entry jer.. he3..

Sharinginfoz berkata...

zaman IT ni boleh merapatkan hubungan kan

eelobor berkata...

betul ker macam dini ckp ek? sbb skrg pun saya tgh dok igt kat seseorang jer. hihihihi

azzey berkata...

ardinihumaira: haah kan dni....cm kebetulan kannnnn...

Areleez: eh! ada kena mengenalah....kan menung tu

ArELeEz berkata...

tp, bkn kat workshop ke tuh?

azzey berkata...

Sharinginfoz: haah, yg penting gunakan IT utk kebaikan kannnnn.....

eelobor: aik! ingat sapa tu.....??? hu3....

Areleez: belasah je lh labu......hu3....

Gadis Kampung berkata...

wah dok workshop pun sempat berposing lagi...bagus la...

azzey berkata...

Gadis Kampung: Ha3.......sbb ada cameraman yg rajin melayan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs