UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 13 Oktober 2010

AWARD FROM CITARASA RINDUAN ; ONLINE BEST FRIEND AWARD

~ Award from CITARASA RINDUAN (Siti Ruhayu) ; Online Best friend Award


Rasa banggalah! Ni award yang ke-4 aku terima sejak menjoinkan diri dalam blogger's world nih! Time kasih untuk Pemilik blog CITARASA RINDUAN ; Siti Ruhayu sebab 'mengawardkan' aku dengan award nih!

So cam bese......ada 'assigntment' kena buat......


1. Write 5 interesting fact about the person who give u this award

  • Seorang blogger yg cun dari Selatan tanah air....*wink*
  • seorang blogger yang baru je kukenali....through this blogger's world!
  • gud in cooking!......aku pon nak jadi cam dia....:P
  • punya seorang anak yang digelarnya umai
  • dia sker blogwalking......tq always drop by my blog, even kita baru je kenal

2. Write down 10 interesting fact about yourself & your hobby

  • I am a wifey to my hubby & a mother to my princess - Are-Tien
  • I luv shopping & window shopping!......he3...
  • Sker bergambor, posing tak hengat2.....:)
  • Luv to share something good with others
  • I luv make-up!.......Bercantik2 itu memang my favourite!
  • I luv Tudung Sarung yang bermacam2 patern & kaler
  • Sker gak tengok wayang & share kat blog.......heh3.....
  • Sker filem2 seram.......Tak kisahlah.....Melayu ke, Korea ke, Hong Kong ke....janji serammmmmmmmmmmmmm
  • I luv blogging!
  • Sker cari kawan baru.........

3. Pick your most 10 deserving ricipients and describe them
  1. My litle sista & also blogger - Areleez
  2. Sharinginfoz
  3. eelobor
  4. My Litle bro & also blogger - ROZANEM
  5. ardinihumaira
  6. SC
  7. Gadis Kampung
  8. Kak Kamsiah
  9. lily lotus
  10. Shu Shinju

So kepada sape2 yang aku dah tag kan award ni...sudi2kan le amik ye.....Salam untuk sume kengkawan kat luar sana.....:)


11 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

wah....terharu banget nie....
dapat ambil arwad sanbil makin dekat dgn azzey..

hobby tang tgk citer seram tu...adeh...ayu mmg dilahirkan sebagai penakut..............takut.....tamo lihat....kuss...semangat...

Shu Shinju berkata...

thanks kak.. for the award...

ardinihumaira berkata...

hehe.. bestkan dapat award.. tapi sis, dni dah jawab tag ni... :D

ArELeEz berkata...

wah! name ah kak naik lagik, noks! ahaks3.. btw, mekacih, ek! ;D

azzey berkata...

Siti Ruhayu: sy plak sker banget dpt award......jauh di mata dkt di hati kan ayu....:)

Shu Shinju: welcome! amik ek......

ardinihumaira: x pe dni. simpan je wat koleksi....*wink*

Areleez: sesame.....:D

Sharinginfoz berkata...

thanks for the award.....

azzey berkata...

Sharinginfoz: u r most welcome!

lily lotus berkata...

thanks :)

Gadis Kampung berkata...

yeah dapat award juga...bestnyer boleh bubuh dalam blog...sapa nak bagi award bak kat saya...hehehehe(nie la budak tamak)

soclose2213 berkata...

adoi bnyknya assignment nak kena buat ni..hehehe..tq azzey..{{{hugs}}}

azzey berkata...

lily lotus: welcome!

Gadis Kampung:bubuh ek!

SC:WELCOME SC sayang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs