UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 15 Oktober 2010

SKER TAK KUIH BANTAL NI?

~ Kuih bantal...pandangan atas.......

~.....Kasi zoom sikit!

Sejak kecik lagi aku sker makan kuih nih! Memang dah bese sebut kuih ni as 'kuih' coz nak kata biskut pon bukan.....nak kata kerepek pon bukan. Plus my mum pon dah ajor sebut kuih ni as 'kuih' bantal.

Yang penting aku sker. Tapi kalo yang kecik2 tu lagi sedap....terasa masin2 sikit. Makan sambil blogging memang best!!!

Korang sker tak kuih bantal nih?

7 ulasan:

My Little Diary berkata...

suker3x.... hehehe... makanan ruji masa kecik2 nih..
http://cikidis.blogspot.com/

segitujuh berkata...

dah lah tengah stim nak mengunyah ni...

mia berkata...

hahaa..comel je entry ni..sy pon suka gak kuih ni..btw, tyvm ea singgah my blog..da follow kamu oke..hehe

suamihanyisterizuki berkata...

suker jugak...hohoho kalau start makan, kalu xhabis mesti tak stop kan...

ardinihumaira berkata...

suke2.. beli yang shoyueme err betul ke tak dni eja ntah ;p

ArELeEz berkata...

nie namenye snack la dol..! ha3.. larikkss..!!

azzey berkata...

My Litle Diary: sker kannnnnn.....

segitujuh: he3....

mia: tq juga.....kamu pon chumel!

suamihanyisteri zuki: betol tu!

ardinihumaira: kira betol je lah dni!

Areleez: ha3.....belasah jelah dowh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs