UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 14 Oktober 2010

MAJLIS BACAAN YASSIN UNTUK KAKITANGAN YANG MENUNAIKAN HAJI

Satu lagi tajuk entry yang panjang dari aku. Dah tak tau nak pendekkan camane? Kang pendekkan jadi lain plak maknanya.

Just nak share majlis bacaan Yassin yang bakal diadakan esok petang kat surau di office aku. Sempena pemergian kakitangan2 yang akan menunaikan ibadah haji tahun ni. Insyaallah kalau tak de halangan, aku akan hadir ke majlis tu nanti.

Belom dapat pegi.......tapi mampu doakan mereka2 yang pegi pon jadilah. Mudah2an satu hari aku mampu juga ke sana!

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

teringin nak tunaikan haji secepat mungkin kan sis.. InsyaAllah

ArELeEz berkata...

xde gambarkah?

azzey berkata...

ardinihumaira: akak pon.....insyaallah,amin..

Areleez:nan ado!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs