UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 6 Oktober 2010

OPEN OFFICE !

Sana sini orang sibuk dengan 'open house'.........tapi kat office aku plak sibuk dengan 'open office'! Setiap unit sibuk kejar masa untuk buat 'open office' nih! Unit aku tak terkecuali. Insyaallah esok akan dibuat 'open office' dan jamuan sempena meraikan pegawai2 yang akan bertukar ke tempat lain...

Aku sker je majlis cam gini. Makan.....makan.....dan makan !!!!!!!!!!!!!!! You alls plak camne? Ade juga ke??? Mesti best kannnnnnn.......

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni pon sukeeee! makan sedap ;D

Sharinginfoz berkata...

betul tu dni, apa yang penting makanan sodap2

eelobor berkata...

kat pejabat pun dah buat pagi tadi...

ArELeEz berkata...

opis org tahun nie xtau la ade wat ke x?! klu xbuat, mmg xbestlah! tp, klu buat pun macam potluck jer.. hu3..

azzey berkata...

ardinihumaira: sume org pon sker mkn kan dni.....

Sharinginfoz: setuju !!!

eelobor: msg2 kejor masa coz Syawal dh spi ke penghujung !

Areleez: kat cni mmg every year buat.....Mcm2 menu....mkn le spi x lalu1 Hu3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs