UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 11 Oktober 2010

MANDI - MANDA DI AIR TERJUN SUNGAI GABAI (PART 2)

~ Mana boleh my granny je yang gambor ngan topi.....Aku pon nak gak.........:)

~ Pasangan romantik dan sejoli yg dicemburui semua.......ha3....."Sila jangan sakit hati dengan statement ini ya......" kui3.....

~ Cam pasangan yg sesat dlm hutan je nih!......Confused2.......

~ My princess & my sista......Tengok my hubby & My BIL tu......dah mula dahhhhhh.....

~ Di antara kanak2 riang yang dah meningkat dewasa!

~ My bro yg cuba maintain cool.....Hati tengah panas dowh.....coz ada sorang budak tu baling pasir kena belakang dia (tengok kat bahu dia tu).....Sib baik tak kena kat anak dia.....Yang paling hangin bapak budak tu leh plak wat muka slumber giler2 dia.....Tak mintak maaf pon!!! Huh!!!!!!!!

~ My niece yang sorang ni (ODAH) penakut.....Jenuh pujuk baru dia berani mandi.....

~ From left: My granny, Me & my mum......"Kenapakah badanku lentik semacam?".....kah3.....

~ My BRO, My sista & me......

~ Bertapa dalam senyuman.....Mana datangnya bola itu?


~ Bestnyer mandi ari tu...........sker sangat!

~ Posing jap atas batu........

~ Aku nak ke mana ni?.....ha3.....hilang arah tuju......hu3.....

Sejuk betol air terjun tu. Seronok sakan aku mandi ari tu. Dengan family ramai2 lagilah best! Sampai hari ni aku stil rasa pening2 lalat lagi........Letih pon tak hilang2 lagi. Penangan mandi sakan kat situ........ho3.......

Hampir 2 jam lebih gak berendam kat air tu. Pukul 2 petang we alls dah bersiap2 naik coz dah tak tahan sejuk..........

7 ulasan:

ArELeEz berkata...

giler bestlah mandi-manda hari tu! mak pun kata best tp, dia kuchiwa sbb xbuleh mandi same. dia kan 'off-day' hari tu.. cian2.. mak ckp, nanti nak gi lagik, nak balas dendam sbb hari tu xdpt mandi. he3..

eelobor berkata...

dah lama tak pergi ke gabai...memang best

Kancilbiru berkata...

wahh bestnya mandi manda..lama tak mandi air terjun tau...tu agak2 boleh ke air tu? suci tak? ekekeke jokes!

ardinihumaira berkata...

bestnya bergambar sakan kat situ :) lama dni tak main air kak.. rindu lak

Deqna berkata...

kita lak yg terasa kesejukan air sungai tuh..tak kecut ker 2 jam berendam? hehe

tapi memang best pun.. abis berendam harus pun lapar kan.. time tu makan apa pun sedap

azzey berkata...

Areleez: mmg best.....air nya sejuk giler. pas tu blh mandi puas2 x de protokol2 nak diikut! Jom le pg lg!

eelobor: weekend ni blh le pg. best!

Kancilbiru: suci dan lg menyucikan!.....heh3....

ardinihumaira: best dni.....sejukkkkkkkkkkk sgt airnya!

azzey berkata...

Deqna: best Deqna......tp Maisara kecik lg nk bwk ke tpt macam tu......tunggu besor sikit! Mmg lapor giler pas tu......ha3.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs