UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 11 Oktober 2010

CITER TENTANG STREAMYX & TM

Baru2 ni my hubby sempat sembang2 dengan salah sorang jiran. Rupa2 nya dia pon penah apply line telefon kat TM coz nak pasang streamyx. Tapi nasib dia sama cam aku kena reject gak. Reason yang sama......Tak de kemudahan infra red. Kena refer dengan pemaju!

Masalahnya takkan kami berdua je nak pegi ke hulu ke hilir cari pemaju! Susah juga cam gitu......:(

Nak tak nak kenalah terima je perkara tu.........Broadband jugalah sudah nyer.........

5 ulasan:

eelobor berkata...

hehehe, masih tak nak terima hakikat yer

ardinihumaira berkata...

betul tu kak.. guna je la broadband buat masa ni huhu

ArELeEz berkata...

org ade cadangan b'unsur syaiton sket. heh3.. hape kata klu upload gambar time free2 kat opis. then, kat umah tinggal karang entry jerk. amacam? bernas x? ;P

azzey berkata...

eelobor: tgh belajo terima hakikat.....hu3.....

ardinihumaira: x de pilihan kannnnnn.....:(

Areleez: mcm syaiton yg kat kuku panjang kak Yong ckp tu ek!.....heh3.....bernas gak tu, tgh wat la ni.....jgn citer ngan sesape ek!

ArELeEz berkata...

tu syaiton versi kak yong.. nie syaiton len.. ha3..

owhh.. ok! zip mulut! ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs