UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 14 Oktober 2010

TAK SEMESTINYA PANDAI 'CAKAP' TU BAGUS!

Situasi ni terjadi kat depan mata aku sendiri.....bukan mata kucing ker....mata orang len ker........hu3.......

Sorang pegawai atasan meninggikan suara kepada staff bawahannya ( Pegawai B) ; tapi lebih atas dari aku...hu3. Dia salahkan pegawai tu, kenapa susah2 buat keja tu....sedangkan boleh suruh je staff lagi bawah yang buat!

Tapi pendapat si pegawai B tu plak.........ape salahnya buat keje sama2 since keje tu pon urgent dan staff yang len sume busy dgn keje memasing! Tapi pegawai atasan tu stil dgn pendapat dia gak!

Kekadang ego ni susah untuk kita bawak bincang kan? Cam sikap pegawai atasan tu, tau nak bagi arahan dan marah2 je...........What say you?

6 ulasan:

Gadis Kampung berkata...

saya ada buat entry khas untuk awak...

azzey berkata...

Gadis Kampung: tq....dh jenguk td....luv u dear!

ardinihumaira berkata...

betul3.. ada kelebihan dan ada kelemahan:)

Kaio berkata...

betol2.. setuju tu. :)

ArELeEz berkata...

seligi jer pegawai tuh! dush3!

azzey berkata...

ardinihumaira:yup.....itu hakikat kehidupan...

Kaio: setuju juga....he3....
tq for drop by...

Areleez: apakan daya tgn tak spi!....ha3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs