UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 12 Oktober 2010

OPEN HOUSE RUMAH LEEN (28.09.2010)


~ On the way ke umah Leen......

~ CANDID!

~ Qisha (anak Fizah ni) sker bergambor!

Asyik open house sana sini.....asyik jalan2 sana sini.....asyik jalan je amik gambor.....sampai aku dah termis 1 entry open house nih! Kalau tau si tuan umah....dah sah2 di mintak aku bayor balik hape yg aku mkaan kat umah dia ari tu.....hu3........Ya ampunnnnnnnn......

Sebab dah banyak sangat gambor kannnnnnnnn......sampai aku termiss 1 citer! Al-kisahnya officemate aku ni ; Leen wat open house on 28.09.2010. So aku pon adalah dijemput hari tu. Sepantas kilatle aku ke sana lepas abis keje......

~ Model makanan sedunia.....ha3......

~ Kaum Adam makan kat ruang tamu.......Kaum Hawa makan kat dapur coz dapur lebih besor dari ruang tamu......

~ Makan....makan....jangan tak makan!

~ Tengah rancak sembang sambil makan2....Rosni plak sampai nagn husbandnya.....

Dah 2 kali aku pegi umah Leen ni. First time masa dia baru je pindah ke umah ni. Rajin plak dia masak sendiri menu ari tu. Ada lontong goreng, Mee kari, biskut raya.......... Ramai juga kengkawan office yang datang.

~ Me & Leen (tuan umah)

~ Kengkawan yang datang......Izzati, Farah.....

~ Inilah officemate aku.....ada yang beruniform dan ada yang bese2 je cam aku.....hu3....
From Left: Syed, Me, Fizah, Rosni & Farah

~ Masih dalam susunan yang sama...cuma Leen amik tempat aku.......

Aku ni kalau ada je yang sudi menjemput.....gerenti batang hidung aku akan sampai kat umah orang tu! Memang tak susah nak panggil aku makan. Kalau suh wat keje.....lambatttttttt sikit kot! Ha3........

Anyway.....thanks a lot untuk Leen & husbandnya Rahim....... next year jemput lagi ek........*wink*

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

wahh bersuap.. romantisnya :D

ArELeEz berkata...

kakak xbuat open housekah? org nak order makanan nih! ha3..

azzey berkata...

ardinihumaira: ha3.....romantica d amour.....hu3....

Areleez: nan ado! x de sape nk tolong.....plus byk je jemputan ipen house kengkawan.....den suko......hi3.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs