UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 14 Oktober 2010

MY DINNER LAST NIGHT !

~ Ikan kembung goreng

~ Udang goreng ngan bawang besar......Aku sker udang yg kecik2 tu!

~ Sayur bayam tumis air

Ni nak citer tentang dinner aku last night! Simple je. Balik keje aku terus drop by kat kedai yang nearby je ngan 'banglo' aku tu. Tangan terus capai ikan kembung, sayur bayam & udang yang kecik2 tu.

Pukul 6 dah start masak......(hik3.....jam pon nak citer ke........tapi, ADA AKU KISAH?...... ). Then pukul 7 cam tu dah pon siap sume! Cuma mintak tolong my hubby wat satu benda je.........

INI DIA..........

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

AIR ASAM........

~ Air asam sebagai pencicah ikan goreng.......terbaekkkkkkkkkkkkk dari my hubby! Kalo makan, ada air asam yang my hubby wat ni......3 pinggan nasi pon aku rasa cam baru 3 sudu je.......ha3....

6 ulasan:

ardinihumaira berkata...

pergh! air asam sodap tuh:D

azzey berkata...

ardinihumaira: mg sedap...lg2 mkn dgn nasi tgh panas2 tuh! perghhhh.....terangkat abisssss!

manje berkata...

salam kenal

air asam tu pembuka selera

azzey berkata...

manje: tu yg bertambah2 selera tu!..:)

slm knl jg, tq sudi dtg...

Gadis Kampung berkata...

sedapnyer air asam tue...saya dah la posa arini..terliur tengok air asam azzey buat...

azzey berkata...

Gadis Kampung: my hubby yg buat tiap kali sy nak mkn ikan cicah air asam! heh3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs