UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 13 Oktober 2010

LAMA TAK JUMPA

~ Ni 3 beradik, dulu dok kat Shah Alam...DINA, ANIS & NADIA........Since ibu diaorang kena stroke baru2 ni, Yang sulung (tengah tu) n yang kecik. balik Melaka coz bawak ibu biaorang berubat. Yang no 2 tu je dok kat Shah Alam. Masih belajor lagi.Sian aku dengan depa ni.........Terpaksa berdikari......Ayah dah meninggal. Sume pon dah besor2....

~ Yang in Nur Alisya Zahra.......aku penah wat entry masa raya ari tu tentang si kecik nih! Dah 2 tahun tak jumpa maknya...........tau2 dah ada baby.....

~ Ni pon dah jadi anak teruna. Belajor kat Johor. Amik course Pertanian. Amy namanya.......Last jumpa dia masa dia sekolah menengah lagi......Ni dah lebih tinggi dari aku

~ Yang ni plak dah anak dara dahhhh.............Kakak kepada si Amy tu ; Shahida. Masih belajor lagi kat UUM . Dulu selalu pegi ikut aku kenduri kawen sedara-mara. Pon dah makin dewasa.........Dah sama tinggi ngan aku....hu3.....

* Actually, sume ni anak2 sedara aku. Dah 2 tahun tak jumpa. Bila memasing dah ada fb......dapat berhubung semula........Rindu dengan diaorang sume ni......

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

bestnya kak.. lama tau dni tak jumpa kawan2.. huhu rindu

jeBateja berkata...

eh...lama tul tak jumpa kawan lepak2 den ni...ahakz....bila lah nak jumpa...nak megumpat arrrr

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

betul tau azzey..

ttg fb nie byk kebaikan...acctualy nak tahu kabar sedara mara...

best dapat jumpa keluarga...wah...bowling sakan eik./...nak ikut

ArELeEz berkata...

macam penah tgk.. anak sedara abang j kan?

azzey berkata...

ardinihumaira; best & teruja!

jeBateja: pegile jumpa.....hu3....

Siti Ruhayu: sng dan cpt tau perkembangan memasing kannnn....

Areleez: haah le.....betul le tu.....dh besor2 dah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs