UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 8 Oktober 2010

KURANG UPDATE BLOG

Dalam minggu ni aku agak terbatas masa untuk mengupdate blog. Bukan sengaja.....tapi faktor masa dan juga line yang semakin terukkkkkkkkkkkk......menyebabkan aku kurang update blog!

Kebetulan plak dalam minggu ni banyak 'open office' yang dibuat. So masa semakin terbatas! Tak pegi......orang dah jemput, so kenalah juga menghadirkan diri........

Faktor kesihatan juga menyumbang kepada perkara ni. Dalam mingu ni agak kurang sihat......badan pon sakit2 je.......May be penat beraya dan bejalan ke sana sini!!! Tapi bila ada je masa.....aku mesti update juga blog aku yang terchenta nih........:)

6 ulasan:

ArELeEz berkata...

berita paham! ;P

ardinihumaira berkata...

tak pe sis... nanti dah sihat boleh wat posts banyak2 tau. dni mengendap nanti hehe

suamihanyisterizuki berkata...

huhu, xper...janji jaga kesihatan, hany pon skrg busy sikit....sama r xdpt hapdet hentri jugak. mlm lak, nak terbungkam je rasa...tu malas tuh

eelobor berkata...

samalah, tak de masa& idea gak nak update blog

Sharinginfoz berkata...

yang penting kesihatan tu utamakan ya, semoga sihat2 selalu

azzey berkata...

Areleez: bagus! Rogwer & out!!!

ardinihumaira: k.....hendap jgn x hendap tau....

suamihanyisteryzuki: part yg nak terbungkam tu yang sama je tu.....

eelobor: sy ada idea....byk gak citer.....tp sbb line yg makin 'mengong' dan faktor kesihatan yg x bp bagus ni.....

Sharinginfoz: Betul tu.....time kasih ye....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs