UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 11 Ogos 2010

TADARUS SEPANJANG RAMADAN

~ Jom bertadarus.....

Seperti mana yang di rancang sebelum ni, office aku dah mulakan majlis tadarus pagi tadi. Alhamdulillah aku dapat join untuk hari pertama. Keuzuran belum melanda.....hi3.....Boleh tahan juga penyertaan. Kakitangan wanita jerk ada 10 kumpulan sume nyer. Setiap kumpulan dalam 5-6 orang. Tu belum termasuk kakitangan lelaki lagi.

Pada pendapat aku memang suatu perkara yang baik. Al-Quran seperti mana yang kita tau, memang besar mukjizat nyer. Boleh melembutkan hati seseorang sekira nyer sering dibaca.

So, marilah sama2 kita bertadarus sepanjang Ramadan ni. Ikut kemampuan masing2. Yang penting kita cuba buat ye!

p/s: Esok hari ke-2. Mudah2an aku boleh teruskan tadarus lagi......amin.....

6 ulasan:

ardinihumaira berkata...

jum kita tadarus kak ;)

Solehah berkata...

Alhamdulillah ada program baik macam tu..kalau ramai2 rasa seronok jugak kan..

azzey berkata...

ardinihumaira: jum!....:)

azzey berkata...

Solehah: kat offc akak ni mmg every year buat......mmg seronok!

ArELeEz berkata...

kat opis org xde.. sob3..

azzey berkata...

Areleez: x de kt offc wat kat umah....jgn spi dh terlupa tajwid plak....ingat tu murid2.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs