UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 16 Ogos 2010

MEMANG TAK BERHEMAH LANGSUNG!

Ni saje nak lepas geram dengan sikap pemandu yang memang tak berhemah langsung! Tadi masa on the way nak masuk office lepas waktu rehat...kat simpang menuju office aku......Dari jauh lagi aku nampak lah satu kete ni.......ya hamat lah laju ! So, aku pon stop lah nak bagi laluan kat dia........
Yang buat aku bengang, bila dia sampai je kat simpang tu terus belok ke kiri....Tapi mula2 tu punye lah laju macam kejor sesuatu. Tau2 belok gitu jerk tanpa bagi signal! Hangin betol aku......
Yang paling tak logik....kete tu milik orang yang bertanggungjawab terhadap undang2....Malas lah nak cakap sape, korang fikir sendirk jelah....Tu lagi buat aku bengang tahap tak tau nak level dah macam mana......Huh!!!!!!!!
p/s: Susah nak tarbiah orang yang 'jenis' cam gitu!!!

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

salah guna kuasa tuh!

azzey berkata...

Areleez: tambah 1 lg....x reti bhs!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs