UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 18 Ogos 2010

KELAKOR TAK ?

Tadi aku nampak sorang guys ni terkocoh2 datang menghala ke arah aku.....Then dengan tak semena2 dia terus meletakkan beg sandang nyer kat atas meja aku.......
Aku: .......(muka tercengang2 tahap otai!....ha3....)
That Guy: Cik mintak tolong sikit?
AKU: Tolong ape?
That Guy:......Saya nak mintak pinjam tandas ....boleh? (muka berkerut2)
Aku: (sambil nak tergelak.....tapi control cun.....ha3......) Boleh2.....Silakan, tak de masalah ....
Ha3.......bila that guy dah jauh aku gelak sorang2 tahap double otai lagi. Ade ke 'pinjam' tandas..... Cakap le nak guna tandas........ Atau pon dia mengantuk cam aku juga....Tu yang bahasa tunggang langgang tu.......Ha3.......
P/S: Kelakor tak citer nih??? Hu3.....

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

ngaaaaaaaaaahaha...
sian dia kak.;p

ArELeEz berkata...

hape lagik..?! kenekan caj la! buleh wat duit raye! ha3..

azzey berkata...

ardinihumaira: ha3....mmg lh, lg bila ingatkan muka dia yg berkerut2 masa tu....ha3....

Areleez: Dah tak de idea yg lg bernas kah??? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs