UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 18 Ogos 2010

BANYAK LAGI TAK REPLY......:(


~ Sedih nyer......By Google......
Sedih le.......Sayu pon ada juga.....Sebab banyak lagi komen kengkawan yang tak dapat nak reply coz line lembap......... Sedih sebab sian kat kengkawan yang sudi bersusah payah meredah blog aku dan tinggalkan komen. I really appreciated!!!
......... TAPI.....macam aku cakap, line tenet yang manghalang aku. Bukan aku sker2. Kan bagus kalau aku boleh bagi arahan jerk kat line tenet ni macam guru bagi arahan kat murid dia. Bila lembap......arahkan suruh laju ....Bila dah laju....suruh lagi laju....Ha3.....Buleh ke cam tu ???

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni pon tak reply komen banyak dah ni.. adeih

ArELeEz berkata...

buleh.. buleh blah! ha3.. larikkss..!

azzey berkata...

ardinihumaira: tulah..ni tgh gigih me'reply' la ni....line plak mengong smcm .....huh!

Areleez: ishk3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs