UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 21 Ogos 2010

85% SELESAI UNTUK BLOGWALKING

Dah masuk sesi ke 2 blogwalking. Yang pertama pagi tadi. Then, rest kejap........sekarang continue balik. So, dah 85% selesai. Ada juga yang aku skip dulu coz tak boleh nak masuk. Beselah line problem......cuma tak gilie2 punye problem cam sebelum ni.

Sambil2 blogwalking tu, selit2kan juga update entry. Bila datang jerk idea, terus update. Lagi2 tengah online ni. So, tak delah lupa kan........

Sempat juga lagi basuh kain........hu3.....sebab guna washing machine! Nak tido, tak boleh lelap......tiba2 perut berkeroncong plak. Pose kan.........

Agak2 nyer you alls sume tido ke.......blogwalking juga cam aku time2 gini........he3.......

5 ulasan:

eelobor berkata...

baru nak blogwalking, tadi pegi servis kereta siap2. dah tak sabar nak balik kampung

ardinihumaira berkata...

dni baru start ni kak.. tadi bokbeng jem. huhu

azzey berkata...

eelobor: mmg smgt yg ekstreem nk blk kpg tu.....sib baik x packing bj lag.....ha3....

ardinihumaira:ari ni awal plk blogwalking ek....:)

ArELeEz berkata...

of cos la tido! sbb tido adalah best giler! ha3..

azzey berkata...

Areleez: mmg dh kaki mentido! susah nak ditarbiahkan dah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs