UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 19 Ogos 2010

ALAMAK ! TERSILAP KASUT DAAAAA.........

Pagi ni aku dah tersilap pakai kasut daaaaaaaa........ Ni gara2 dah terlewat kuar umah la ni! Masa siap2 tu aku pandang jam ....dah pukul 7.15 pagi. Alamak! dah lambat...... So, aku pakai sarung jerk kasut yang ada . Aku ingatkan ada kasut dalam kete........
Rupa2 nyer bila dah sampai office......bukak bonet keta, satu kasut pon nan ado! Hadoiyaiiiiiiiiiii....abislah aku.......Sebab nyer aku bese pakai kasut heel yang bertutup penuh bila datang keja (dah itu etika pemakaian......) Tapi, hari ni aku pakai this type of shoes.....
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Platform shoes !!!!!

~ Ni contoh jerk.....cam gni le kasut nyer lebih kurang.....tapi bukan kaler merah tau!....Tq google....
p/s:Balik tengah hari ni kena tukar kasut.........

4 ulasan:

MiYOKO TACHIBANA berkata...

kasut merah tu nmpk HOT.. :)

ArELeEz berkata...

ha3.. lawak2.. apsal xpakai selipar jepun jer? lagik rock, bebeh! ;P

ardinihumaira berkata...

lawa kak kasut tu! ;D

azzey berkata...

MiYOKO TACHIBANA: Haah kan....if dpt sepasang cam gtu pun okay gak!

Areleez: lawak antarabangsa x??? huh!

ardinihumaira: nak ke......??? he3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs