UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 21 Ogos 2010

KEK BATIK PUNYA PASAL

~ Kek Batik......My favourite!

Hari ni hari Sabtu. Hari cuti. So, ramai orang pergi ke bazar ramadan dengan family masing2. Masa aku sampai kat sana petang tadi.........memang sesak dengan orang ramai. Nak parking keta pun susah. Tapi ........Kek Batik punya pasal......aku redah juga bazar yang sesak tu!

Kalu ikut hati, malas nak pegi.Lagi pun aku dah masak........ Tapi teringin nak makan Kek Batik. Dulu aku penah juga buat Kek Batik ni........Tapi my hubby tak berapa sker ........ bukan favourite dia. So, kalau buat rasa tak berbaloi pulak, coz aku sorang jerk yang sker.Tu yang beli je tu!

Tadi, dah puas pusing satu bazar...... jumpa juga akhirnya aku dengan Kek Batik ni. Satu bekas macam kat atas tu RM3.Rasa nyer, okay kot.......Tak abis pun sekali makan, tapi tak pe boleh simpan. Nanti bila2 teringin boleh makan lagi.........:)

6 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni suka buat sendiri tapi kek batik dni tak cantik. hudusss je dni buat hehehe

eelobor berkata...

nti kalu buat lg, pos kita yer...

azzey berkata...

ardinihumaira: rupa x penting dni.....yg penting rasa mesti baikkkkk punyer! ha3....

eelobor: ha3....blh2.....tp jgn tekojut bl rasa kek tu nanti ye.....hi3....

Kamsiah berkata...

akak suka juga kek batik ni tp mkn sikit ja,cepat jemu dek cokelatnya tu

ArELeEz berkata...

a_bern pun sker. hari tu, org belikan dia 3 ketul.

azzey berkata...

Kamsiah: sesetengah org mmg cepat muak ngan coklat nya tu.....tp sy sker kak....:)

Areleez:mmg dr dulu dia sker kek batik tu.....x pon kek coklat. klu x belikan mesti muka dia monyok semacam!rindu kat dia.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs