UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 19 Ogos 2010

KERETA UNTUK MY MUM

~ I love my my mum very2 much!
Kereta untuk my mum? Dah beli keta untuk my mum?..........Actually gini citer nyer.........
Masa on the way nak masuk office lepas rehat......Sambil2 drive tu nampak lah banyak nyer keta kat jalan raya. Tetiba terfikir sesuatu.............
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Hajat di hati teringin sangat nak belikan keta untuk my mum. Senang dia nak ke sana ke sini. Tak delah naik motor lagi. Kena hujan.....kena panas. Sian mak......
TAPI........Apakan daya belum cukup budget lagi. Tunggulah nanti satu masa ( mintak2 masa tu cepat le tiba nyer.....) aku ada rezeki lebih, memang aku akan belikan keta untuk beliau. Biar beliau selesa nak ke mana jerk. Biar beliau bahagia. Kalau beliau bahagia.........aku pun rasa bahagia yang terhamat sangattttttttttttt! Insyaallah.....

6 ulasan:

Shu Shinju berkata...

semoga hajat suci murni akak tercapai..insyaAllah...:)

Ryan Valentine berkata...

harap-harap dapat.. amin..
=)

ardinihumaira berkata...

dni nak belikan kereta juga tuk umi.. huhuhu

soclose2213 berkata...

moga impian tu akan menjadi suatu kenyataan..chaiyok2..

Sharinginfoz berkata...

tak apalah janji niat ada

azzey berkata...

Shu Shinju: tq....doakan akak murah rezeki ye...:)

Ryan Valentine:amin.....

ardinihumaira: kita niat dan buat ye.....insyaallah....

SC: TQ DEAR....AMIN....

Sharinginfoz: insyallah....tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs