UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 26 Ogos 2010

DAH SAMPAI DAH.....KAD JEMPUTAN KAHWIN

~ Chanteq kad jemputannya...Purple kaler lagi........


Kan aku ada citer tentang ex classmate yang bakal melangsungkan perkahwinan hari raya pada entry sebelum ni. Semalam aku dah dapat kad jemputan dari dia. Chanteq, kaler purple gitu........

Sekarang ni dah macam2 design kad jemputan kawen .Ada yang harganya macam tak tercapai oleh akal ku! Hu3.......Yelah, lain orang lain citarasa. Yang penting sesuaikan budget dengan kemampuan. Jangan sebab nak ikut2 orang.......Kita yang siksa menanggung sumenya......budget lari, bila lepas kawen nanti.......

Pasal majlis my fren ni.....insyaallah aku akan cuba menghadirkan diri. Coz, masa tu aku masih kat kampung rasanya......18hb September 2010. Nanti kalau sempat aku amik gambor2 kat sana dan update dalam blog yang terchenta ni ye........

~ Utusan Raja sehari.....IYDA & AMIN

5 ulasan:

Nukilan Gadis Kampung berkata...

saya nak bagi awak award..ambik kat blog saya ye

makdara TERDIVA berkata...

rasa kesian bila tgk org bawak moto dalam ujan2..teringat dulu2 kitorang x de keta, abah bawak naik moto jer..dan x de sape pun yg sudi nak tumpangkan..

ardinihumaira berkata...

haih tak sabo dni nak ado kad kawen sendiri ni :D

ArELeEz berkata...

owhh.. ingatkan kak nurul aina.

azzey berkata...

Nukilan Gadis Kampung:okay.....time kasih ye.....nt sy amik.....:)

ardinihumaira: x lama lagi le tu.....:)

Areleez: bukanlah.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs