UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 11 Ogos 2010

PRESSIE FOR MY MUM!

~ Pressie for my mum.....on her's birthday (19/07/2010)......tapi lewat sikit bagi ......
From left: Me, my sista, my mum & my bro wif her daughter.....

~ Wif my mum...... BONDA SITI ROSIAH

~ From left...... My princess, My mum & me...

Masa balik kampung baru2 ni juga sempatlah berkumpul ramai2 dengan adik2 kat umah my mum. So, aku memang dah plan nak bagi pressie untuk my mum masa berkumpul ramai2 . Bukan nyer nak menunjuk2 hokay....tapi saja nak amik gambor ramai2.......

Memang ke poh chee jadi nyer umah mak aku petang tu. Coz sume anak2 menantu ada.So silalah layan gambor2 yang ada, supaya senang you alls memahami macam mana perasan aku waktu tu!

~ Pressie untuk my mum, jadi bahan contoh pressie untuk my bro...ha3....mentang2 birthday dia on that day (08/08/2010)..... layan jelah, kang nangis plak!....ha3....

~ Candid!

~ My family photo.......

~ Tu dia pressie for my mum.....Telekung bersulam.....

Aku dah mati kutunak bagi apa kat my mum untuk birthday pressie dia. Baju dah selalu belikan....tudung pun sama....Rasa2 nyer baju dan tudung2 mak aku lebih banyak dari aku!!!....ha3......Silap2 bila balik kampung, aku dan my sista yang melaram dengan tudung2 mak aku!

So, fikir punya fikir.....lastly aku decide bagi telekung je as a pressie. Lagi pon boleh my mum guna untuk solat tarawih bulan Ramadan ni.

Yang penting beliau happy dengan anak2 nyer sume......Kalau dia happy, kami sume pon happy sama.........

8 ulasan:

icee-yah berkata...

baguslah..haritu abg icee bg telekun g kat mum pon die happy sgt:)

ardinihumaira berkata...

;) semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik.. amin

eelobor berkata...

gambar no 3 tuh, princess ngn u mcm sama umur jer.

azzey berkata...

icee-yah: tulah....akak dh x de idea nak bg ape dah.....tetiba teringat dh dkt bln pose, so if bagi telekung pon bagus juga. blh guna utk solat terawih kan.....:)

azzey berkata...

ardinihumaira: time kasih dni.....mudah2an Allah makbulkan doa dni tu....amin.....

azzey berkata...

eelobor: ha3.....tq2...* pujian ke tu atau ayat penyata jerk....hu3....alhamdulillah, anugerah Allah...

ArELeEz berkata...

tudung mak mmg bnyk woo.. sampai adik-b'adik mak mintak sedekah! ha3..

azzey berkata...

Areleez: baru diaorang tau...sape itu SITI ROSIAH sekaranggggg....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs