UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 16 Ogos 2010

BEST TENGOK BLOG YANG......

Best nyer tengok blog kengkawan yang........... ramai follower.......Rasa cam a bit jeles pon ade.....Tapi jeles yang positif. Means, aku pon ada target nak follower yang ramai cam tu juga.....
Selain daripada selalu update entry, blogwalking, komen...ape lagi ye nak buat supaya boleh tarik ramai follower.....???
Sesapa yag ada tips or banyak pengalaman tu....boleh share ke dgn aku??? He3.....

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni bermula dari zero gak kak... pastu main follow2 blog orang. yang penting, takyah cakap please follow me back. kalo letak ayat tu besenya orang takkan follow balik. cam dipaksa cemtu...

NeenaAnuar berkata...

memang waktu baru2 bloggin nie agak slow dari segi follower... me pun camgitu gak... setahun pertama berblogging tak sampai sampai 50 org pun... tapi lama2... biler kite keep on bloggin with our own style... lama2 akan ade readers yg akan singgah blog kite....

tapi 1 thing you kene ingat... followers nie tak menjamin blog you akan hit! coz ade gak blog yg tak ramai followers... tapi blog diaorg hit with silent readers & ade gak yg blog ramai followers tapi blog diaorg sepi tanpa pengunjung coz followers tu hanya sbg syarat mem-follow tapi tak baca & singgah pun blog yg di follow tu...

so moral of the story.. just bloggin happily.. and enjoy with ur own diary ok! ;)

ArELeEz berkata...

yg penting update..

azzey berkata...

Neena: Actually I am thinking the same also....yelah yg penting terus kan blogging.....at least can share something to others.....tq dear....

azzey berkata...

ardinihumaira: hah kan...mcm kita ni low sgt plak klu ckp cam tu....yg penting kita happy berblohhing kan dni!

Areleez: mmg update selalu pon....harussss tu...hik3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs