UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 16 Ogos 2010

KEGUGURAN

~ Fizah (tudung purple).......My officemate.....
Simpati aku dengar berita pagi ni. My officemate...Fizah, keguguran anak ke-3........ Alkisah nyer, dia at first tak tau yang dia pregnant. Baru2 ni baru cek....positif, dia pregnant. Coz, period macam bese.........
Tapi dia memang pernah keguguran dulu.... So may be dah tak de rezeki. Sume pon kuasa Tuhan. Kita merancang, Dia juga merancang.....Tapi Dialah perancang yang terbaik.
Mudah2an kawan aku ni cepat sihat dan boleh keje semula........
* Memang dugaan Tuhan untuk dia dalam bulan puasa macam ni......

6 ulasan:

Solehah berkata...

takziah utk dia..doakan semoga dia cpt sembuh jgk..

ArELeEz berkata...

period tp, preggie.. hmm.. ramai skang yg m'alami situasi camtu kan? maybe, dat's y la xbuleh detect diri sendirik preggie.

eelobor berkata...

simpati dan semoga cepat sembuh dari kedukaan buat kawan azzey

azzey berkata...

Solehah: kita doakan dia ye.....hr ni pon x keje lg....dh admitted ...kena wat D&C......Cuci....sian dia...

azzey berkata...

Areleez: mmg ade....utih dulu pon cam tu gak.....that's why kita yg kena lebih alert hal2 cam gni....

azzey berkata...

eelobor: kita doakan yg baik2 ye.....sian....ank2 dia 2 org lg kat umah....dia dh kena tahan kat wad....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs