UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 26 Ogos 2010

TODAY ....AGAK BZ

Today memang aku agak busy. Tapi tak lah busy sesangat. Tapi busylah dari selalu. .......he3.........Pagi2 lagi aku busy siapkan borang penilaian kompetensi .........aku punya sendiri. First time buat, tu yang agak kelam kabut sikit. Kena rekodkan sume kursus2 dan seminar yang aku attend....since January to May 2010. Then, today kena submit!

Then aku gigih pulak fotostate dokumen2 yang nak disubmit ke HRD......untuk pengesahan jawatan aku ( Harap2 cepatle proses nya.....cepat aku confirm!).

Dah tu gigih pulak update data dalam sistem attendance. Sendiri punya juga. Sekarang ni top management memang alert dengan attendance ni. Lewat 30 saat pun kena remark dalam sistem....dan alasan mesti kukuh. Sila tahu ye, alasan jalan jem tidak akan diterima!

Hu3......Tu yang aku kelam kabut sekarang ni waktu pagi nak pegi keja. Tak siap makeup pun pegi juga janji tak lupa pakai tudung! Makeup dalam keta kat tempat parking dah jadi perkara biasa........ Yang penting attendance tak merah!!!

p/s: Busy kannnnnnnnn.......tapi sempat juga update blog aku yang terchenta nih......hi3......

4 ulasan:

eelobor berkata...

tapi sempat lg update blog kan? hehehehe

ardinihumaira berkata...

dni pon kalo kelam kabut rela mekap dalam kete hehe

ArELeEz berkata...

chaiyok2!

azzey berkata...

eelobor: he3......dah mmg blogger tegar....gtule......hi3.....

ardinihumaira: janji mekap kan dni....penting tuuu...hu3....

Areleez: yup!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs