UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 23 Ogos 2010

INGAT AKU TAK POSE KER?

Waktu rehat tengahari tadi, aku tolong sorang officemate ni belikan air dan roti untuk dia..........Jangan salah faham ye, bukan aku nak galakkan orang tak berpuasa, tapi dia ni preggie...anak ke-2. Ada problem tekanan darah rendah pulak. Baru masuk 3 bulan . So doktor nasihatkan dia jangan pose takut2 effect pada baby.

Kebetulan dia tak bawak keta.....so aku tolonglah. Yang nak jadi citer, budak yang keja kat 7e tu satu Indian ladies. Tercengang2 @blur2 jerk dia tengok muka aku bila aku nak bayor. May be dia ingat aku tak pose kot! Aku buat muka slumber tanya kat dia....." Air perasa coklat ni tak de yang jenis kotak ke?.....Kawan saya tak boleh minum kopi, dia pregnant....". Sebab yang ada masa tu cuma perasa kopi jerk.......

Bila dia dengar aku cakap cam tu......baru nampak clean & clear sikit muka dia. Agaknya persoalan dalam minda dia dah terjawab kot! Macam2 punyer hal lah kannnnnn.....Nak tolong orang, kita pulak disalahertikan.......

p/s: Nak jerk aku sound......."INGAT AKU TAK POSE KER???". Nasib baik bulan pose .......kena sabor bebanyak......

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni risau nanti2 kan dni preggie cmanalah sebab dni ado tekanan darah rendah yang teruk gak. huhu

meare berkata...

ala,perempuan kalu xpose pn xper,ade excuse apa...

azzey berkata...

ardinihumaira; jd nya....sblm merancang nk pregnant....jumpa doktor dl.pastikan kesihatan dlm keadaan baik!

meare: betul kannnn...ada alasan yg solid ye x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs