UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 23 Ogos 2010

MURTABAK AYAM

Jap lagi....4:30 petang. Dah abis waktu keja. Aku plan nak ke bazar cari Murtabak Ayam dengan my hubby. Semalam nak beli tak jadi.......

Teringat satu gerai yang jual Murtabak tu....Macam nak beli tiket wayang, customer beratur panjang. Kalau pegi awal2 ni , may be tak yah nak beratur panjang kannnnnn.... Nak juga rasa , macam sedap jerk. Kalau tak sedap, takkan ramai orang beratur panjang kannnnnnn........

Satu lagi nak cari Nasi Beriyani Ayam. Semalam gerai tu tutup. Ayam masak merah nya sedap. tu yang nak try lagi tu. Favourite my hubby tu. Aku rasa sikit2 jerk......

You alls dah plan ke.....Nak berbuka apa? Atau pun buka kat masjid jerk.....Bagus juga tu......:)

4 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni nak makan k.teow sup hari ni kak ;)

ArELeEz berkata...

org masak nasik jer.. lauk tapau PARAM. heh3..

eelobor berkata...

sanggup beratur panjang janji sedap & berbaloi waima harga mahal sekalipun tak kisah.

azzey berkata...

ardinihumaira: jd ke mkn kuey teow sup smlm? ari ni pe plk?

Areleez: takat masak nasi..sejam sekali pon org blh buat....ishk2...

eelobor: betul kan...yang penting bila mkn kita puas hati! berbaloi2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs