UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 19 Ogos 2010

TODAY.....NO COOKING AT HOME !!!

~ Gambar sekadar hiasan entry...he3.....
Today.....aku dah decide sepenuh hati......No cooking at home !!! Full stop ! Finish !...... Ha3.....Tapi utnuk waktu berbuka jerk, waktu sahur kena bukak kedai balik le jawab nyer...... Kalau tak boleh 'mengamuk' nanti my hubby........hu3......
Bukan pe....sebab aku nak rehat le hari ni. Badan rasa tak berapa sihat. Then rasa letih sangat Tu yang malas nak masak tu. Aku dah request my hubby mintak dia singgah je kat bazar balik keje nanti. Beli sikit2 apa yang patut! Bukan untuk aku....untuk dia jerk....Aku tak kisah sangat. Makan ape yang ada jerk. Kurma ngan susu pon boleh .Tak de hal punyer......:)

3 ulasan:

ArELeEz berkata...

hari nie org masak laksa grg! jeng3.. ;D

ardinihumaira berkata...

betul3.. asal masuk makanan, terus rasa lega ;)

azzey berkata...

Areleez: jd ke laksa goreng? tp org x minat....hu3....

ardinihumaira: betul kan.....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs