UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 23 Ogos 2010

ADA MACAM MUKA CIKGU KER???


Citer ni berlaku di tempat yang sama aku belikan officemate aku air dan roti tadi.......Kebetulan masa kat kaunter tu aku masih pakai name tag. Siap dengan pas keja aku bagai.......Masa aku nak bayor tu, cashier tu sempat tanya pada aku......"Cik ni cikgu ker?"

Aku rasa nak gelak pon ada.....Nak senyum pon memang dah senyum pon......Tapi aku just cakap, bukan dan terus pegi. Sambil2 drive nak balik umah tu aku masih fikir lagi, napelah dia tanya cam gitu......Agak nyer sebab aku pakai name tag kot......ha3......

Dah tu aku tertanya2 lagi dalam hati........Ada macam muka cikgu ke aku ni??? ..........Ada kot, cam cikgu tadika......kah3........



Tema citer ni.......Tak sume orang yang pakai name tag tu cikgu ye.......hu3...... dan kalau singgah 7e, jangan sesekali pakai name tag.....kah3.....

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

hehe.. boleh je kak jadi cikgu... :) ada talent!

ArELeEz berkata...

org pakai jer.. sbb layanan yg kite terima bile kite pakai nametag adalah sgt b'beza dgn xpakai. org dah wat xperiment dah..

eelobor berkata...

muka cam sesuai jd warga pendidik

meare berkata...

cikgu azzey,cam sesuai gak,hehehe

azzey berkata...

ardinihumaira: owwhh...gtu ke?....tetiba x sedor diri jap....ha3

Areleez; sungguh besor kuasa name tag ye...i like it!

eelobor: pendidik kat umah ...sesuai kot! hu3...

meare: pandai pun murid2 ye....tq2....he3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs