UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 16 Ogos 2010

INTAN NURIRMANISSA RAUDHAH YANG KECIK MOLEK.....

" Hai sume....Nama saya INTAN NURIRMANISSA RAUDHAH.......Memang panjang, tak tau nape mama & papa bagi nama yang sepanjang ni pada saya......Tapi panggilan saya ODAH @ BABY @ ADIK @ UBID jerk.........He3....banyak kan nama panggilan saya.....Yelah, papa, mama, ibu, acu , nenek dan kakak yang sker2 panggil saya cam gitu.....Saya redha jerk....hu3....Opps, lupa nak bagi tau......my sister Kak Yong dah awal2 lagi ibu aku enterframe kan......now my turn plak...Umur saya 1 tahun lebih....Tapi dh pandai jalan dan cakap sikit2.......Tapi awak2 sume faham ke apa yang saya cakap ni???....He3....."
Ha3......Inilah my 2nd niece.....Dia ni memang agak takut sikit dengan orang. Lambat sikit nak MESRA nyer. Compare ngan Kak Yong dia......memang beza sangat! Dengan aku pon dia tak berapa mau sangat. Tapi sebenor nyer dia ni kene pandai pujuk.....Memang take time nak bagi dia mesra alam dengan kita..Tengok jelah gambor2 dia kat bawah ni......

~ Tengok tu...muka pon cam taku2 jerk...... Puas aku suruh senyum.......
~ Dia sanggup sumbat air minuman tu dalam mulut....dari nak senyum kat kita....ishk2....
~ Dah mau senyum......tapi dia control lagi.......

~ Finally.........baru si kecik nak senyum.....tu pon sikit...hu3.....
Haiiiiiii lah anak sedara aku yang sorang ni.......Dah le kecik molek......low profile pulak ......





2 ulasan:

ArELeEz berkata...

low profile tp, ganaz! he3..

azzey berkata...

Areleez: dlm kecik ada ganaz.....cam gtu ek??? hi3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs