UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 19 Ogos 2010

DIALOG BULANAN

Petang ni pukul 3.00 ada Dialog Bulanan. Majlis ni sebagai perjumpaan untuk kakitangan kat tempat aku keja ni. Semua Pengarah2 bahagian akan hadir .Memang every month, tak de mis! Aku jerk yang ada ter'mis' untuk pegi!!! Ha3........Tapi bukan aku sorang jerk tau.....Ada juga staff lain yang tak join.... sebab ada keja yang perlu diselesaikan.
Petang ni pun macam malas jerk nak pegi. Coz, aku dah tukar waktu keja. Bese nye Dialog ni abis dalm kul 4.45 @ 5.00 petang. Sedangkan aku sepatut nyer balik kul 4.30 petang.Tu yang malas nak join tu. Nanti lambat plak aku balik umah! Dah rugi masa kat situ....Hu3.......Bukan selalu pun aku buat 'perangai' cam gni......

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

org report, ek? ha3..

azzey berkata...

Areleez: tlg arrrrr....jgn2.....org merayu ni...._-_...hu3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs