UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 23 Ogos 2010

KAD RAYA

Office aku ada buat jualan kad raya. Sekeping 50 sen. Mahal ke? Besor juga bukan yang kecik tu. Aku beli 10 keping dulu. Nak kirim pada 'insan2 tersayang. Saje nak bagi support kat jabatan sendiri. Beli kad raya yang office buat.....Rasa bangga pulak.....he3....

Tahun lepas aku dapat sekeping jerk kad raya. Nasib baik ada juga.....hu3....Kalau masa zaman2 sekolah dulu masuk je kelas pagi2.....tengok dalam laci berkeping2 kad raya. Bukan dari orang lain, tapi classmate jerk......hu3..... yang best lagi, kawan sebelah pun bagi kad raya.....kelakor2......Lagi best bila ada secret admirer bagi....Tertanya2 sape yang bagi....Rasa cam popular sekejap......ha3......

Tapi itu sume kenangan lama. Tahun ni aku pulak rasa nak mulakan kirim kad raya pada orang. Tak yah tunggu orang kirim pada aku. Saje je....sker2......Korang camane? Ada dapat kad raya ???

4 ulasan:

ardinihumaira berkata...

tahun ni dni tak dapat kad raya lagi huhu

ArELeEz berkata...

jgn lupa pos kat org, ek?! org kan 'insan t'sayang..' ;P

meare berkata...

setem dh mahal la.rm0.60 kan kalu xsilap? ;P

azzey berkata...

ardinihumaira: bg address...nt akak send....:)

Areleez: emailkan address...syg la jg..kot....ha3...email address tau!

meare: 50 sen....promosi sempena raya.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs