UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 15 Ogos 2010

~ Para jemaah lelaki......

~ Sebahagian daripada jemaah wanita......kanak2 pon ada....

This morning line agak kembali normal dan mengizinkan aku untuk berblogging. Harap2 kekal lah macam ni, coz tengah ada idea nak wat entry ni..... Yelah kadang2 idea banyak, tapi line plak lembap.....bila line okay, idea plak kurang.....hu3.....

So, malam tadi dapat juga solat Tarawih kat masjid....... Seronok dan bersyukur bila tengok kawasan masjid dibanjiri dengan orang ramai yang datang untuk menunaikan solat Tarawih berjemaah. Sampaikan terpaksa parking kat luar kawasan masjid coz parking sume FULL HOUSE!!!

Alhamdulillah, mudah2an keadaan ini berterusan hingga ke penghujung Ramadan dan menjadi kebiasaan untuk bulan2 yang seterus nyer. Yelah, bulan Ramadan kan ke bulan peperiksaan. Kalau lulus cemerlang....dapatlah kita ijazah Taqwa.....Insyallah....

9 ulasan:

eelobor berkata...

Alhamdulillah, bersyukur bila dapat menunaikan tanggungjawab kan...

Sharinginfoz berkata...

betul tu kata eelobor....syukur

azzey berkata...

eelobor: alhamdulillah....mudah2an terus diberikan kemudahan utk menunaikan t.jwb ini....amin....

azzey berkata...

Sharinginfoz:syukur sangat atas limpah rahmat-Nya....

ardinihumaira berkata...

dni tiap2 malam kena jaga adik.. :D kasi can kat umi pegi masjid... dni terawih di rumah je. rasa mcm better beri peluang kat umi pegi masjid... :)

azzey berkata...

ardinihumaira: x pe, berkorban dg ikhlas utk umi tersayang...kat umah pon dpt pahala jg...lg2 tlg jaga adik...lg bertambah2 pahala....mcm akak coz ada ruang dan peluang......tu yg pegi masjid tu...

ArELeEz berkata...

marhaban ya ramadhan.. heh3..

azzey berkata...

ardinihumaira: Syukran2.....heh3....

azzey berkata...

Areleez: Syukran2.....heh3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs