UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 12 Ogos 2010

MY NIECE.....NUR IRWAYUNI RIFQAH @ KAK YONG

This time nak citer tentang my niece yang chumellllllllll sangatttttttt ( pada aku and my whole family le.....he3). Dia ni my litle bro's eldest daughter. Nama dia Nur Irwayuni Rifqah.....Kalau sebelum dia ada adik, aku sker panggil dia LIP2 @ singkatan untuk Rifqah! Tapi bila dah ada adik, aku panggil dia Kak Yong plak!

Kak Yong ni memang jadi tumpuan dalam my family sejak dia baby. Yelah since My Princess dah besor.....mana ada baby lain dalam our family. So bila lahir je Kak yong.....dia jadi tumpuan ngalahkan artis le plak.......


~ Me & My Niece......Kak Yong...



Kak Yong ni panggil aku 'ibu'. Saje aku sker anak2 buah aku panggil aku 'ibu' .Rasa lebih close dan mesra alam gitu.......ahaksssssss....... Telatah dia sebijik cam My Princess masa kecik. Sker bergaya, mudah mesra dengan orang, sker becakap .....dan yang paling buat aku gerammmmmmmmm.....badan dia yang mok2 sejak baby tu.Kalau jumpa dia dah sah2 asyik kene gomol jerk ngan aku....hu3.......

So, masa balik kampung baru2 ni........aku pon snap bebanyak gambor dia. Buat pengubat rindu. yelah aku dah jauh kat sini, dah jarang jumpa. Rasa rindu kat dia macam rindu kat anak sendiri. Lagi2 dia dah bese panggila aku ibu. Sampai dia nangis nak ikut aku balik Kajang hari tu.....hu3.....Sian Kak Yong.....

~ Muka agak monyok coz baru bangun tido.....tapi semangat berphotoshoot tetap ada.......hu3.....


~ Pandanglah.....lihatlah......

~ Skali jerk aku ajor buat 'peace'.....sampai sudah dia begambor tunjuk peace.....kah3....


~ Slumberland jerk dia buat gaya ni sambil senyum......Tak susah nak ajor anak buah aku nih....Cam 'ibu' dia gak....he3.....

~ Dia ikut jerk dengan rela hati apa aku dan my hubby suruh buat.....kah3....


You alls sume tengok jelah gambor ni.......Senang sangat nak suruh Kak Yong ni bergaya depan kamera. Memang sebijik cam 'ibu' dia......ha3...... Sila tahan dari muntah....nanti terbatal pose!!! kah3.....

Mula2 aku sampai, dia baru bangun tido......so agak slow motion gak mud dia.....tapi bila dah lama, makin rancak plak dia bergambor!

Rasa rinduuuuuuu plak dengan Kak yong. Hari raya nanti baru dapat jumpa dengan dia......Hu3.....

p/s: Ibu doakan Kak Yong membesar jadi anak yang solehah dan berjasa pada orang tua. Insyaallah.......

6 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dia mesti kasi peace punya hehe ;)

NeenaAnuar berkata...

alololo.. tomeyy nyerr! ;D

azzey berkata...

ardinihumaira: haah.....skali ajor jerk....dia terus buat bl nak amik gambor dia...kah3....

azzey berkata...

Neena: tq auntie Nin....:)

ArELeEz berkata...

kak yong yg bulat! ha3..

azzey berkata...

Areleez: Bolat cam sape??? ...acu dia!!!..ha3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs