UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 12 Ogos 2010

PRESSIE FOR MY MIL PULAK!

~ Wif my MIL.....PUAN ROWAYAH BINTI ROSLAN .....Untuk beliau pon ada pressie gak!....

~ Wif Angah.........My MIL Younger's Sister

~ My hubby wif my MIL.......

Kalau for my mum ada pressie......For my MIL pon harussssssss ada. Mesti adil! Ha3........Pressie sempena birthday beliau bulan Mei lepas. Sebelum balik ke Kajang aku dan my hubby sempat singgah sekejap kat umah my MIL untuk bagi pressie tu!

Nak senang citer, dan nak bagi adil......so , aku belikan jerk telekung yang sama jenis cuma design jerk berbeza.

Mudah2an beliau terus dikurniakan kesihatan yang baik dan dipanjangkan umur.Amin......

6 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

bagus jugak bagi hadiah ni

Durian Runtuh Pekerja Bank

ardinihumaira berkata...

beshhnya! dni nanti nak kasi adiah ape ye kat bakal MIL tuk raya ni. isk2.. brooch kot

ArELeEz berkata...

adil & saksama..! he3..

azzey berkata...

Sharinginfoz: bagus utk mengeratkan silaturahim....

azzey berkata...

ardinihumaira: sesuaiiiii sgt!...:)

azzey berkata...

Areleez: yup! fair & square....he3......means adil le tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs