UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 13 Ogos 2010

LEBIH BEST MASAK SENDIRI.....

Sementara nak tunggu waktu berbuka......sempat lagi aku update blog. Dah masuk 3 hari pose.....aku tak sempat lagi jengah bazar Ramadan, walhal kat sini punyer le banyak bazar! Bukan ape.....so far aku prefer masak sendiri. Lebih jimat dan menepati citarasa aku.....hu3....

Baru hari ni first time beli kuih kat bazar.......Tu pon sebab rasa teringin nak makan kuih......Nak harap aku buat sendiri.......jangan harap le ye.....he3.

So, selamat berbuka puasa ye!

8 ulasan:

eelobor berkata...

memang betul, lebih baik masak sendiri daripada membeli. yang di jual di bazar sudah la mahal, buat pun main tangkap muat jer. langsung tak de rasa. orang lain meniaga, nak meniaga gak, tapi hampeh.....

azzey berkata...

eelobor: perkara tu berlaku sbb x de rasa t/jwb. sker ikut2.org nak beniaga....dia pon ikut beniaga. Tp x pandai msk sebenor nye.....jd kita yg membeli nilah yg kene bijak buat pilihan.....:)

Shu Shinju berkata...

RAJIN AZZEY MASAK YER... TP, MMG PON... MASAK LAGI JIMAT KAN....

ardinihumaira berkata...

dni masak sendiri tomyam cendawan. slurpp.. ngam sedap dari beli kat kedai sebab buat ikut citarasa tekak sendiri hehe

ArELeEz berkata...

mmg la best masak sendirik sbb ikut sker kite nak campak hape dlm kuali tuh. tp, bab rase tu yg fail tuh! berapa kilo garam nak buh.. gula lagik.. isk3..

azzey berkata...

Shu Shinju: rajin coz ada permintaan....cik abg nak...klu sorang2....alamat goreng telur jelh jawabnyer....he3....

azzey berkata...

ardinihumaira: masak tomyam sendiri best kan dni?.... klu yg kat kedai tu....kdg2 pekat sgt....pedas sgt lah...tk lalu nak mkn!

azzey berkata...

Areleez: Bab garam & gula x susah...masuk je dlm 1 kilo setiap satu....adil....sng kannnnnn.....:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs