UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 2 Ogos 2010

EnJOy & HaPPeNiNG !!! KuRsUs KoMuNiKaSi DaN pEnAmPiLaN DiRi (Prt 4)

~ 2nd day.....o d w to attend course.....

~ Pandanglah.....lihatlah.......

~ Smart Casual as per requested!...

~ Wif My Baby 'H'.......Singgah sebentar @ Presint Diplomatik untuk amik gambor.....


Ni nak continue lagi pasal Kursus hari tu.......On the 2nd day, we alls diminta untuk berpakaian Smart Casual.....So, aku pon mengikutilah perintah seadanyer.......he3.....Smart Casual seperti dalam gambor2 ini.....Tapi....smart ker????? hu3......

Dan beselah.....on the way ke sana......sempatlah singgah sebentar kat Presint Diplomatik pas breakfast.....( just accompany my hubby....).

Tengok2 jam dah menghampiri pukul 9.00 pagi. So al'rushing'lah aku ke sana....takut2 aku yang terlambat sampai!

~ Tea time......sempat lagi posing

~ Tea time......


Macam yang diterangkan.....Smart Casual means......Slack with blouse or kemeja. If T-shirt makesure yang berkolar. For ladies....boleh juga match kan dengan Skirt.....tapi kurang nampak lah smart nyer. That's why, untuk Smart Casual ramai orang lebih prefer Slack.

Then bolehlah suai padankan dengan Belt atau pon Rantai sebagai aksessori. Sebagai pelengkap gaya jerk.....Kalau2 nak nampak lebih menyerlah gitu......

Kasut plak boleh pakai yang separuh bertutup (macam kasut aku tu.....ha3....), atau pon jenis yang nampak jari2 kaki tu. Warna...... terpulang pada kita .....Asal saja match, hokay!!!

* to be continue.........

8 ulasan:

Farid MOFASAD berkata...

wah.... semoga gembira dengan kursus!

soclose2213 berkata...

lagi azzey, best jgk kan share tentang penampilan diri ni..

azzey berkata...

Farid MOFASAD: TQ2...and tq for drop by my blog. keep on reading ya!!!

azzey berkata...

SC: nk lagi & lagi??? tungguuuuuuuu....hu3...anyway, tq dear!!!

ardinihumaira berkata...

lawa kak..
elegant!

fuhhh comey betul! slim la akak ni.. dni dah naik 5 kg huhu

azzey berkata...

ardinihumaira: tq dini......wah elegant? slim? ini sudah bagus.....meh cni akak belanja awak teh tarik...kaw2 punyer.....ha3....

p/s: 5 kg tu membawak ke bp kg skrg ni? kih3.....jgn marah arrrrr.....

ArELeEz berkata...

err.. tumpang tanye, please..! nak tudung free lagik buleh x? hu3..

azzey berkata...

Areleez: hep! babap nak!?? x baik taw...nk yg free jerk....ishk ishk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs