UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 5 Ogos 2010

ALaMaT KaN Ke PeJaBaT


~ Tq Google.......

Sejak berdepan dengan masalah surat2 letak ikut sker jerk kat rumah aku ari tu........dah hampir semua urusan surat-menyurat yang rasmi termasuk bil2 bayaran bulanan, aku dah tukarkan ke alamat pejabat. Senang dan selamat!

Kalau alamat pejabat, dah tentu2 akan selamat sampai ke tangan aku dengan pantas. Tapi kalau alamat rumah takut2 jadi macam surat2 jiran2 aku tu. Yang paling risau kalau surat2 dari bank dan yang seumpama nyer.......

Baru sekejap tadi terima bil dari ASTRO. Bil pertama yang aku mintak dialamatkan ke pejabat selepas pindah rumah. Senang je nak tukar alamat dengan ASTRO ni. By phone jerk dan bagi no akaun .....tak payah susah2 nak isi borang ( Tu yang aku sker tu.......). By email pon boleh. Sume nyer dijamin beres!

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

org xsker astro!!! sbb semlm dia call, regardin' astro umah mak, kata ade promo utk bln nie, buleh dpt 5 chanel includin' 1 free dgn harga promo! bile org kata org xmo & nak stick to current package, dia cam xpuas hati! keep on pushin' me! but, i still say no3!!! then, trus ugut kata nak terminate mustika's package! sdgkan mase xplain b4 that, xsentuh langsung pasal mustika! gilerrr!!!

azzey berkata...

Areleez: itu mcm blh buat kita marah!!! send email la komplen kat customer service dia...x blh bior cam ni....huh!ni dh gilerr @ bangang nih!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs