UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 4 Ogos 2010

TeMpOrArY PA

~ Sekadar hiasan semata2.....


Ha3....... Tak pasal2 aku jadi PA sementara hari ni. Pembantu Peribadi @ Secretary untuk My En Pengarah coz, ramai staff unit aku terlibat dengan kursus dan mesyuarat hari ni termasuk beliau punyer PA!

Nak sangat bilik sendiri.....amik ko bilik PA ni.....walaupon sementara. Padan muka aku! Tapi sebagai kakitangan yang penuh bertanggungjawab dan bersedia mengikut arahan......aku buat jeR lah tanpa sebarang bantahan! Nasib baik ada pengalaman dan pernah attend kursus2 sebelum ni. Boleh gak jadikan rujukan.

Tak sia2 aku attend Kursus baru2 ni ek...... Tak sangka jadi PA plak....walaupun sementara.....hu3......

6 ulasan:

icee-yah berkata...

best tak akak jadi PA?Macam bes je..pastu mesti cntek2 kan selalu.sesuai la tu dgn akak:)

soclose2213 berkata...

wah i like..=.=

ardinihumaira berkata...

best ape jadi PA, kak.. hehe.. dni suka :)

azzey berkata...

icee-yah: ha3.....mmg le best dok kat dlm bilik.....rs cam officer plak1 hu3.....tp akak jd PA sementara jerk...assist sekejap coz The real PA bekursus.....Awak pon chanteq gak.....:)tq...

azzey berkata...

SC: I like also! temporary only lor dear.....hu3....

azzey berkata...

ardinihumaira: best gak.....walu pon kejap...akak sker gak....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs