UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 3 Ogos 2010

SerOnoKnyA DaH 4:30 PetAnG !!!

~ Seronok nyer........... By Google


Kalau pagi2 kita senyum sebab mengaharapkan sesuatu yang baik sepanjang hari dan nak mulakan keje...so, bila dah petang ni.....senyum sker sebab dah nak abis keja dan boleh balik rumah!

Dah dekat pukul 4:30 petang. Sekejap lagi dah boleh balik. Before 5:00 pm dah boleh sampai rumah. Banyak keja2 kat rumah pulak yang boleh diselesaikan. Tu yang best nyer masuk keja awal ni.....Boleh balik awal!!!

Dan esok......macam semalam dan hari ni.....Before 7:30 am, mesti dah ada kat office. Punctual! Komitmen tu penting kannnnnnnn.........

6 ulasan:

ardinihumaira berkata...

senyum... ^__^

memang senyum ni membahagiakan. kalau ngah marah2 kita senyum pun rasa kebah skit marah tu... errr.. kebah? cam kebah demam miahahaha larikssss

Kamsiah berkata...

salam azie...
hmmm mcm tu la rutin kehidupan,mengulangi perkara yg sama tiap hari...

azzey berkata...

ardinihumaira:senyum tu kan sedekah....x dpt sedekah duit ......sedekah senyum pon ok lah tu.....marah tu demam la....demam cam angin x tentu hala.....sesuai la tu ngan kebah....ha3....

azzey berkata...

Kamsiah: Slm kembali....tq.....

tulah, the same thing.....kekadang cam boring jg....tp bersyukur lah jg ada rezeki lagi dari Dia....

ArELeEz berkata...

oo.. bloggin' kat opis, ek..! wa report kat en. bos!! ha3..

azzey berkata...

Areleez: Elehhhh....en bos pon nak create blog gak.....cuma x reti jerk....ha3.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs