UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 4 Ogos 2010

No EnTrY !!!

~ No entry......By Google

* Harap maklum. Mulai 06/08/2010 hingga 12/08/2010, jalan akan ditutup buat sementara waktu untuk kerja2 pembinaan*

Itulah ayat penyata yang tertera pada satu signboard yang diletakkan di jalan yang selalu aku gunakan untuk ke office. Aku sker ikut situ.....coz.......dekat......ikut highway.....dan tak amik masa yang panjang!

Tapi nampaknyer next week terpaksalah aku berkorban masa sikit untuk kuar awal pagi2 coz jalan alternatif yang ada amik masa lama sikit compare dengan yang sekarang. Sebab.....banyak traffic light (Sila tahu yang area Kajang ni kaya dengan traffic light ye.....tu yang tak berapa sker tu), dah tu kena lalu ikut kawasan perumahan.Tau2 jelah drive kat kawasan perumahan ni kenelah hati2 coz ramai budak2 .....then jalan pon agak sempit!

Nak buat macam mana kannnnnnnn. Dah nasib, tempuh jelah.......Sabor jerk bebanyak........

3 ulasan:

soclose2213 berkata...

ingat kan tadi tak bg masuk belog..tapi nak masuk jugak ^__^

azzey berkata...

SC: Ha3....best nyer ada org nak juge masuk belog kita yg x seberapa nih...ha3.... u really my fren!!! :)

ArELeEz berkata...

tahniah! ha3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs