UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 11 Ogos 2010

MY BABY 'H' MASUK 'KLINIK'

~ Sesi 'rawatan' dah bermula........


~ Apek yang begitu gigih 'merawat' my baby ari tu.....hu3.....

Nak dekat2 raya ni.....macam2 hal plak jadi. That day (07/08/2010), my Baby 'H' terpaksa di hantar ke 'klinik' untuk buat rawatan. Memang 'penyakit' tu dah ada sejak di Kajang lagi......ingatkan boleh bertahan, tapi tak juga. Rupa2 nyer memang nak kena rawat dengan .......$$$$ juga.....he3......

So, aku dan my hubby pegi lah ke Ipoh untuk cari tempat 'rawatan' yang sesuai. Tempat rawatan tu semesti nyerlah........ WORKSHOP........bukan nyer kat Kajang takde workshop tapi, ongkosnya agak tinggi. Tu yang bertahan sampai balik ke kampung tu.


~ Tengah fikir....."bilalah nak siap ni"....

~ Bila keboringan melanda......macam2 idea pon datang menjelma......hu3...


This time, lower arm plak problem. Korang tau ke apa benda nyer tu? Aku pon tak le expert sesangat. tapi benda tu letaknya kat bahagian tayar. Bila rosak...akan kuar bunyi yang tak menyenangkan bila kita drive...lagi2 kalau drive kat atas jalan yang tak rata.

So, pusing punya pusing jumpa lah satu kedai ni dengan kos bersesuaian. Barang + upah pasang......RM 240.....Sayang gak nak kuar duit banyak tu (kalau orang yang kaya tu .....may be tak rasa sangat.....) Kalau bawak shopping untuk raya macam2 boleh beli! Tapi nak wat camane, kete untuk kegunaan harian. Raya nanti pon nak jalan2 puas. Jadi.......redha jerlah....

Almost 2 hour ++ juga aku kat situ. Dah le cuaca boleh tahan panas, masa tu dalam pukul 3.00 petang. So, memang boring gilerrrrrr. Bila dah boring...... tu yang amik gambor ikut sesedap rasa jer tu....hu3.....

8 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

tension betul kalau pi servuice kete bab menunggu ni, lama betul

UV Hampir 1,000

azzey berkata...

Sharinginfoz: tulah tu....sib baik bkn bln pose!...hu3....

ArELeEz berkata...

pak cik pun ckp kat ipoh quite reasonable. ntah la.. kalau org, main belasah jer..! ha3..

ardinihumaira berkata...

beshhhnya kak ada tukang snap gamba. dni asik snap sendiri je sobb sobb

azzey berkata...

Areleez: haah mmg pon....byk pilihan.....yg penting blh compare the price!kat cni 2 kali ganda!!!

azzey berkata...

ardinihumaira: hu3.....x pe2.....x lama lagi adela cameraman sendirik....hi3....

ArELeEz berkata...

tp, bab menunggu tu yg.. ya ampon.. malas, owhhh..

azzey berkata...

Areleez: betol2......klu le blh sub kan je bab menunggu tu...kn bagus! tau2 siap jerk....heh3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs