UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 22 Jun 2010

PaSaR MaLaM

Pasar malam dah jadi sebahagian dalam budaya masyaarakat kita. Kat situlah peniaga2 berkumpul uantuk menjual barang2 keluaran mereka. Besenya, pasar malam ni bermula pada waktu petang sampailah ke waktu malam...Agaknya tu yang dipanggil pasar malam tuh....

Di pasar malam ni banyaklah gerai2 mudah alih yang menjual macam2 barang ..i.e.. ikan, sayur, daging, ayam, minuman, makanan, pakaian , alat2 permainan, buku, kasut dan macam2 lagilah...

Pasar malam memang popular dan gerenti ramai lah orang yang sker ke pasar malam...Kalau tak beli pun...just jalan2 jerk.... Selalunya dibuka beberapa hari jerk dalam seminggu

He3.......hari ni Pasar Malam kat Bangi.....Bolehle aku jalan2 cuci mata...coz gaji pon tak kuar lagi...hahaha....

Apa lagi....jom jalan2 pegi pasar malam !!!!


~ Gambar sekadar hiasan...... (tq google)...

4 ulasan:

~suNshiNe~ berkata...

suka p pasar malam coz ada macam2 makanan...
nak beli barang pun boleh tawar menawar...

azzey berkata...

Sunshine : Mmg best..lg2 dpt yg berkenan di hati....yg x bestnye bila pegi time blm gaji....hu3......

ArELeEz berkata...

baru nak kagum sbb dpt shot dari atas. rupe2nye, google jer pun.. chait! xjadiklah nak kagum.

azzey berkata...

Areleez: Ha3......wakaka....kah3......hu3.....hi3.....(gelak ganas lagi lagi brutal)....... u anggap jelah mr google tu adalah i.....hu3...(gelak lg)....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs