UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 21 Jun 2010

My NiEcE BiRtHDaY'S CeLeBrATioN ..... 30/05/2010


Birhtday Cake for Bitrhday Girl......
From left: My princess, me,My SIL with her baby (ODAH) & My Sista (Areleez)

~ Cute litle girls.....Anak2 sedare aku (ODAH & LIP2)




Sory ek, entry ni dah ketinggalan beberapa minggu. Al-kisahnya kejadian berlaku pada 30 Mei 2010 yang lalu (Haaaaa, amik ko bahasa skema aku). Tapi aku tak kira, aku nak update juga. Yelah, sweet memory ..takkan nak bior macam tu jerk.....

 On that day, my bro celebrate birthday untuk kedua2 anak pompuan nya yag cumel2 tuh....(Sila lihat gambar2 di atas dan sila klik pada gambar untuk pembesaran gambar yang lebih jelas..ek...). Memang aku kena balik ke Kajang pada hari yang sama, tapi dek kerana orang dah jemput makan...makan free plak tu....tak payah bayor lagi.....boleh amik ikut sesedap rasa pulak......so tak de solid reason yang memungkin kan aku untuk meng'quit'kan diri dari majlis yang berprestij nih.....(Kan aku dah mula merepek2...ha3).

Sayangnya aku tak dapat join sampai majlis selesai, coz dah lewat petang.....Tak nak lambat sampai ke Kajang (almaklumle bila dah malam ..... mata pon ngantuk nak drive), so terpakasalah dengan berat hatinya akau and my hubby meninggalkan majlis.Anyway makan memang sedap....Ada sate, ada nasik ayam, ada bihun sup, ada karipap, ada buah tembikai...dan macam2 lagilah....

So, Happy belated birthday untuk my dearest anak2 sedare  yg chumel2 itu (ODAH & lLIP2) & A BIG CREDIT to my bro and his wife untk juadah 2 yang enak itu......ha3.... Layanz jelah gambor2 di atas sebelum aku terus merepek dan lagi.....

6 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

tak apa, tak sempat join sampai akhir pun aiman tak kisah...

azzey berkata...

Sharinginfoz: tq krn memahami....he3....

~suNshiNe~ berkata...

tgk kek tu teringin nak makan...
dah lama tak makan kek..

azzey berkata...

Sunshine: Alaa....ciannye dia..beli jelah dik oi kat kedai2 kek....mcm2 ada ..... ha3...

ArELeEz berkata...

org punye besday september 16 tau! jgn buat2 lupe lak! especially bab pressie tu! he3..

azzey berkata...

AreleeZ : Klu blh nak skip jerk tarikh tu dr kalendar...ha3.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs